De Voorzorg

De Voorzorg

To the point, iets anders dan anders, gepassioneerd gebracht en grondig onderbouwd. Dat is wat voor mij The Tipping Point typeert.

De rode draad van het breinleren doorheen de workshops, opleidingen en demo’s is verfrissend en tegelijkertijd krachtig. Je wordt uitgedaagd om verder te kijken dan de traditionele theorieën, opleidingen en het bestaande HR-gebeuren.

De mensen van The Tipping Point weten waarover ze spreken… en zorgen ervoor dat jij dat ook weet, na een sessie (workshop, opleiding, demo…) bij The Tipping Point.

Pragmatism meets theory meets passion.

Katelijn is neurowetenschapper en verliefd op het kneedbare brein. Dat wij een leven lang kunnen blijven leren, veranderen en ons ontwikkelen hebben wij alleen te danken aan de vormbaarheid van onze grijze massa. Stel je eens voor hoe oninteressant een leven zou zijn met een gestold en onveranderlijk brein! Als managing partner van The Tipping Point haalt Katelijn de breinkennis uit de donkere kelders van de wetenschap en vertaalt haar naar individuen en bedrijven. Die zullen alleen kunnen meesurfen op veranderingsgolven van onze moderne economie als zij optimaal gebruik weten te maken van het leervermogen van het menselijke brein. Katelijn vertelt u graag hoe u dat moet doen.