BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Emotionele Intelligentie’

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Emotionele Intelligentie’

Samenwerken wordt niet voor niets als één van dé belangrijkste skills van het moment genoemd. Het werken in teams stelt ons in staat om snel te schakelen, te innoveren en efficiënter te werken. Bovendien zijn we met z’n allen meer en meer op zoek naar ‘belonging’ op de werkvloer. Dit alles roept om emotioneel intelligent handelen. Maar hoe kan je zoiets trainen in tijden waar we steeds meer aan onze pc zijn gekluisterd?

Vanuit onze jarenlange ervaring rond het thema hebben wij in co-creatie met een aantal klanten enkele Virtual Learning Solutions rond ‘emotionele intelligentie’ ontwikkeld. Dat zijn korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel digitale leertrajecten rond een geanimeerde live virtual training waar onze trainers (alleen of met 2) een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘emotionele intelligentie’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertrajecten eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten), als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** blogbericht The Tipping Point: De toekomst is emotioneel intelligent**** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals 

 

Bekijk het programma Ontdek ons aanbod

Trainers

Tags:
> Alle events

Datum

03 feb 2021

Tijd

09:00 - 10:30

Kosten

GRATIS

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Meer Info

Registreren
QR Code

0 Reacties