Breakfast & discover | ‘Online Faciliteren’ VOLZET

Breakfast & discover | ‘Online Faciliteren’ VOLZET

Virtueel meetings faciliteren, velen onder ons hadden het voor half maart nog nooit gedaan en plotseling wordt het één van dé skills die we onder de knie moeten krijgen. De digitale tools krijgen we al doende onder controle, maar om het maximum uit een virtuele meeting te halen en zo effectief te kunnen vergaderen als offline, is toch nog iets anders. Dat vereist een aantal inzichten en vaardigheden die je gelukkig (relatief) snel kan aanleren. Benieuwd?

Vanuit onze jarenlange ervaring rond het thema hebben wij in co-creatie met een aantal klanten enkele Virtual Learning Solutions rond ‘online faciliteren’ ontwikkeld. Dat zijn korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel digitale leertrajecten rond een geanimeerde live virtual training waar onze trainers (alleen of met 2) een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘online faciliteren’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertrajecten eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten), als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals 

 

Bekijk het programma Ontdek ons aanbod

Trainers

Datum

14 jan 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:30

Meer Info

VOLZET

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
VOLZET
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties