Breakfast & discover | ‘Online Faciliteren’

Breakfast & discover | ‘Online Faciliteren’

Wat kan je verwachten?

Virtueel meetings faciliteren, velen onder ons hadden het voor half maart nog nooit gedaan en plotseling wordt het één van dé skills die we onder de knie moeten krijgen. De digitale tools krijgen we al doende onder controle, maar om het maximum uit een virtuele meeting te halen en zo effectief te kunnen vergaderen als offline, is toch nog iets anders. Dat vereist een aantal inzichten en vaardigheden die je gelukkig (relatief) snel kan aanleren. Benieuwd?

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op onze leertrajecten rond dit thema hebben, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get. Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten) maar zeker ook aan praktische tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Bekijk het programma

Trainers

Ons aanbod in het thema “Leren & presenteren”


> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Datum

26 okt 2021

Tijd

09:00 - 10:30

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties