BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Journey ‘Psychologische veiligheid’

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Journey ‘Psychologische veiligheid’

Psychologische veiligheid in tijden van corona? Het lijkt wel een tegenspraak. En toch is het een noodzakelijke voorwaarde om individuen en teams (terug) performanter te maken en beter met elkaar te laten samenwerken.

Dit begrip is de laatste jaren erg onderzocht geweest vanuit verschillende wetenschappelijke achtergronden. Die hebben wij gebundeld tot één Virtual Learning Journey met de toepasselijke naam ‘psychologische veiligheid’. Dat is een korte, krachtige learning track die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde live virtual training waar 1 content en 1 pedagogisch expert een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘psychologische veiligheid’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertraject eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van een Virtual Learning Journey én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie & een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan.
** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

 

Bekijk het programma

Trainers

> Alle events

Datum

18 jun 2020

Tijd

09:00 - 10:30

Kosten

GRATIS

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Meer Info

Registreren
QR Code

0 Reacties