BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Journey ‘Veerkracht in tijden van Corona’

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Journey ‘Veerkracht in tijden van Corona’

De zin ‘in tijden van continue verandering’ is ondertussen ingehaald door de actualiteit. De hele samenleving, elke organisatie & elke medewerker wordt getest op haar skill ‘veerkracht’.

Grote vraag is echter hoe dit kan getraind worden in tijden van Corona. Vanuit onze jarenlange ervaring rond het thema hebben wij in co-creatie met enkele klanten een Virtual Learning Journey ‘veerkracht in tijden van Corona’ ontwikkeld. Dat is een korte, krachtige learning track die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde live virtual training waar 1 content en 1 pedagogisch expert een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘veerkracht in tijden van Corona’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertraject eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van een Virtual Learning Journey én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie & een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** blogbericht The Tipping Point: Be resilient or perish!.

 

Bekijk het programma Ontdek ons aanbod

Trainers

Tags:
> Alle events

Datum

30 jun 2020

Tijd

09:00 - 10:30

Kosten

GRATIS

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Meer Info

Registreren
QR Code

0 Reacties