Gratis demo | Stress & burn-out

Stress & burn-out

Gratis demo | Stress & burn-out

Dat we in onze huidige kenniseconomie meer en meer geconfronteerd worden met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen privé en werk hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Ook de cijfers die duiden op een stijging in het aantal personen met burn-out zijn wellicht niet aan u voorbij gegaan.

Maar wat moeten we hier nu mee? In hoeverre is een medewerker zelf verantwoordelijk voor het omgaan met stress? Waar ligt de verantwoordelijkheid van de leidinggevende op het continuum van positieve stress, negatieve stress en burn-out en hoe pak ik dit aan? Welke technieken bestaan er om stress bij uw medewerkers preventief te herkennen en hoe maak ik dit bespreekbaar? Wat kan ik doen om de terugkeer naar de werkvloer na een burn-out zo soepel mogelijk te laten verlopen? En hoe betrek ik syndicale partners mee in dit verhaal?

Belangrijke vragen, want de impact van negatieve stress en in het ergste geval van burn-out is niet alleen zeer voelbaar voor de medewerker zelf, het kan ook onrust veroorzaken binnen de hele organisatie.
Om die reden hebben wij een interactief opleidingstraject ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het opzetten, uitrollen en evalueren van leerinterventies rond de preventie van negatieve stress en burn-out, het omgaan met en de re-integratie van en na stress & burn-out.
Op 6 maart 2018 stellen wij graag deze leerinterventies, zowel op organisatorisch als persoonlijk vlak aan u voor.

Ontdek het programma Bekijk alle events Download het overzicht

Trainers

> Alle events

Datum

06 mrt 2018

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

Gratis

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties