Lunch & Discoversessie | Building Cultures of Dialogue

Lunch & Discoversessie | Building Cultures of Dialogue

Van Inspiratie naar Implementatie – Ontdek de Sleutel tot Impactvolle Verandering!

In dit interactieve webinar van 1u nemen we je mee in de wonderlijke wereld van het bouwen van ‘cultures of dialogue’, een essentieel element voor organisaties die willen floreren in de moderne wereld.

Je ontdekt er niet alleen onze visie en aanpak, maar vooral hoe wij ‘cultures of dialogue’ creëren en versterken. Aan de hand van onze unieke leer- en ontwerp principes krijg je een diepgaand inzicht in de verschillende best practices die wij bij onze klanten hebben geïmplementeerd.

Get inspired en kom te weten hoe je (vaak) met kleine aanpassingen veel meer impact genereert!

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven we je met plezier erbij.

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Niet alleen geven we deze Discoversessie nog op verschillende andere data, we hebben ook nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars. zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

ONTDEK ONS AANBOD

Onze content expert

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content expert. Hij neemt jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Meer info

 

Wil je weten wat we nog doen rond het topic ‘Leren’?

Ontdek het hier >

Datum

09 nov 2023

Tijd

12:00 - 13:00

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Registreren
QR code

Discover our events

0 Reacties