Gratis demodag | De digitale omslag in de opleidingswereld

Gratis demodag | De digitale omslag in de opleidingswereld

Doorheen de jaren hebben bedrijven de digitale omslag gemaakt van brieven naar emails, van projectmappen naar one-note en van vergaderingen naar sociale media. Het digitale vervult een prominente rol in het uitvoeren van onze job. Ook binnen de wereld van L&D heeft technologie sterk aan belang gewonnen. De voordelen van korte digitale leermodules in combinatie met opleiding of e-learning cursussen stapelen zich op. ‘Blended learning’, een combinatie van face-to-face opleidingen met computerondersteund leren, blijkt een ideale formule voor vele opleidingen. Digitaal is de toekomst en die toekomst is al enkele jaren aan de gang. Dit heb je ongetwijfeld al vaker gehoord.

Maar hoe begin je daar nu aan in een bedrijf waar het opleiden van medewerkers al jaar en dag via hetzelfde stramien verloopt? Volstaat het om gedrukt studiemateriaal online aan te bieden? Kan je interne trainers of L&D medewerkers omvormen tot digitale experts? Blijven uw medewerkers gemotiveerd wanneer je ze minder vaak samenbrengt in een opleidingslokaal? En hoe begin ik hier nu aan?

In deze gratis demo gaan we niet in op de technische aspecten van digitaal leren, maar wel op de concrete ‘how-to’s’, de verschillende mogelijkheden binnen het spectrum van digitaal leren, de shift van interne trainers en opleidingsmedewerkers naar e-medewerkers en de digitale didactiek.

Programma:

  • Digitaal leren: to blend or not to blend?
  • Hoe vorm ik bestaande opleidingen om naar een digitale omgeving?
  • Hoe verhoog ik de efficiëntie en impact van leer- en verandertrajecten via digitale opleidingsmodules?
  • Welke mogelijkheden bestaan er op het digitale leerspectrum?
  • Welke competenties kan ik verwachten van digitale experts?
  • Met welke didactische leerprincipes houd ik rekening?
> Alle events

Datum

25 sep 2017

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

Gratis

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties