Live Webinar | ‘Verhoog je impact met emotionele intelligentie’

Live Webinar | ‘Verhoog je impact met emotionele intelligentie’

In 5 stappen naar zelf-regulatie

Meer impact hebben? Een vraag die velen onder ons drijft, maar hoe doe je dat nu juist? Wat als we nu eens vertellen dat ‘emotionele intelligentie’ één van de sleutels is om dit te realiseren. Hoe beter jij jezelf kan inschatten en reguleren én hoe meer je kan afstemmen op de ander, hoe groter de impact. Of het nu gaat om meer performance of beter samenwerken, het is cruciaal om te kunnen en blijven ‘communiceren en handelen zonder controleverlies’.

“Ooit al eens stilgestaan hoe veel meer impact jij kan hebben met meer emotionele intelligentie?”

In deze online inspiratiesessies zoomen we in op wat emotionele intelligentie nu juist, wat dit te maken heeft met ons brein en vooral hoe we meer impact kunnen hebben door te kunnen en blijven handelen vanuit zelfinzicht, zelfregulatie en sociaal denken.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips & tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan!

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Emotionele intelligentie”?

 

Bekijk het aanbod

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Datum

21 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties