Live Webinar | ‘Feedback geven & ontvangen’

Live Webinar | ‘Feedback geven & ontvangen’

Voer gesprekken met impact!

Feedback is de basis van alle samenwerking. Zowel in informele als formele gesprekken is het de essentie en het wordt terecht ‘the breakfast of champions’ genoemd. Alleen merken we dat dit niet evident is in heel wat organisaties: te weinig, te aanvallend, te laat… zijn steeds terugkerende elementen. Tel daar nog de complexiteit van het ‘hybride werken’ bij (minder non-verbale communicatie, minder ‘koffie-momenten’, …) en dan weet je hoe groot de uitdaging is.

“Maar als je weet hoe feedback werkt, wat het doet met jou én jouw gesprekspartner,
dan ben je in staat om (nog) constructiever met elkaar samen te werken
én (nog) betere resultaten te halen.”

Tijdens deze online inspiratiesessie zoomen we in op de redenen waarom ons brein het zo moeilijk heeft met feedback, waarom we ons vaak aangevallen voelen als we feedback ontvangen en hoe we dit kunnen vermijden. Elke deelnemer gebruikt zijn/haar eigen cases om de nieuwe inzichten en vaardigheden te vertalen naar de werkvloer.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips & tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt om (nog) beter feedback te geven en ontvangen.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Feedback”?

 

Bekijk het aanbod

Datum

28 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

Registreren

Labels

Feedback

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

0 Reacties