Live Webinar | ‘Focusmanagement’

Live Webinar | ‘Focusmanagement’

No more distraction!

 

Nooit was er meer afleiding dan vandaag. De hoeveelheid prikkels die elke dag op ons afkomt, is sinds de jaren tachtig vervijfvoudigd. Aan de ene kant is dat natuurlijk allemaal spannend. We houden er wel van om te werken in een dynamische omgeving, waar je wordt uitgedaagd om een maximale impact te hebben… kicken!

Langs de andere kant is het werk ook een stuk complexer geworden. We werken aan verscheidene projecten in verschillende teams, prioriteiten veranderen continu en er hoeft maar één belangrijk telefoontje tussendoor te komen en hup… onze hele planning ligt overhoop.

“Wanneer was de laatste keer dat jij echt ongestoord kon werken
en helemaal in de diepte kon duiken?”

In die omgeving van continue afleiding is er een skill die elke dag aan belang wint: focus. Wanneer je weet hoe je je kunt afsluiten voor de prikkels om je heen, hoe je makkelijk kunt schakelen tussen projecten en hoe je je hersenen weer echt kan opladen, ben je niet alleen productiever, je spaart de hele dag door kostbare mentale energie.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips & tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt!

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

 

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Focus”?

 

Bekijk het aanbod

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Tags:

Datum

01 feb 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties