Live Webinar | ‘Ontwikkel een veilig teamklimaat’

Live Webinar | ‘Ontwikkel een veilig teamklimaat’

Psychologische veiligheid in de praktijk

Performante teams zijn een essentiële schakel als een organisatie haar doelen wil halen. Daarvoor is een veilig teamklimaat noodzakelijk. Eén waar we niet gehinderd worden door de angst om afgewezen te worden, om fouten te maken, waar we feedback omarmen en elkaar vertrouwen.  Een hele uitdaging, zeker in tijden van het hybride werken waar we elkaar minder vaak ‘echt’ zien. Gelukkig is er al heel wat wetenschappelijk onderzoek over wat performante teams zijn en hoe deze ‘psychologische veiligheid’ geïnstalleerd kan worden.

“Wat maakt dat jij je veilig voelt in jouw team en bij jouw collega’s?”

In deze online inspiratiesessie duiken we in de wetenschap om te verklaren wat een performant team is en wat zo’n team nodig heeft om de beste resultaten te kunnen neerzetten. We bekijken zowel het grotere ‘plaatje’ van wat psychologische veiligheid is (en wat het niet is) en geven concrete tips rond hoe je een veilige omgeving kan creëren zodat teams effectiever en succesvoller samenwerken.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips, tricks & concrete templates waarmee je onmiddellijk mee aan de slag kunt gaan en jouw team een boost geeft qua psychologische veiligheid.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Psychologische veiligheid”?

 

Bekijk het aanbod

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Datum

26 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

0 Reacties