Live workshop | Hoe bouw je een feedbackcultuur in de praktijk?

Live workshop | Hoe bouw je een feedbackcultuur in de praktijk?

Welke ingrediënten heb je nodig om feedback te cultiveren in je organisatie én hoe bouw je leertrajecten die een feedbackcultuur ondersteunen?

Wat kan je verwachten?

Veel organisaties worstelen met de uitdaging om een constructieve feedbackomgeving te creëren. In een tijd waar de war for talent heviger is dan ooit, waar de generatieverschillen meer en meer bovenkomen, is het essentieel om een cultuur van openheid en continue groei te bevorderen en je te positioneren als een gewilde werkgever. Maar wat zegt de wetenschap eigenlijk over dit onderwerp? En nog belangrijker: hoe vertalen deze inzichten zich naar succesvolle leertrajecten in de praktijk? Laat je inspireren door best practices van andere organisaties en krijg handvatten om je eigen feedbackcultuur naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in onze algemene aanpak én de verschillende thema’s die we behandelen, bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon.

Benieuwd naar al onze events? Bekijk ze in onze agenda.

Bekijk het programma
Trainers
Meer info

 

Wil je weten wat we nog doen rond het topic ‘Feedback’?
Ontdek het hier >

Datum

23 nov 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Meer Info

Registreren

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Categorie
Registreren
X
QR code

Discover our events

0 Reacties