Live workshop | Leaders for today & tomorrow

Live workshop | Leaders for today & tomorrow

Wetenschappelijk onderbouwde leiderschapstrajecten in de praktijk

Dat leidinggevenden moeten ondersteund worden in de verschillende rollen die zij opnemen, daar zijn we al lang van overtuigd. En dat hen onderdompelen in een leiderschapstraject dan een nuttig instrument is, is ook vaak duidelijk.

Maar welke topics moeten zeker worden behandeld? En bestaat er een wetenschappelijk framework waarop dit gebaseerd is?

En hoe vertaal je dan zoiets naar een leertraject dat effectief leidt tot de gewenste veranderingen op de werkvloer?

Ontdek ons blended leiderschapstraject ‘Leaders for today & tomorrow’, gebaseerd op een wetenschappelijk framework (Yukl) en vertaald in een mix van mogelijke hands-on synchrone en a-synchrone leerinterventies.

Get inspired, zowel qua topics, als methodologie en ga naar huis met enkele tools die je zelf in jouw organisatie kan inzetten.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen van dezelfde organisatie deze demo willen volgen, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de live workshop is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Trainers

Meer info

 

Wil je meer info over ons blended leiderschapstraject ‘leaders for today & tomorrow’?

MEER INFO

Datum

20 jun 2023

Tijd

09:30 - 12:30

Meer Info

Registreren

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Registreren
X
QR code

Discover our events

0 Reacties