Ontwikkel een veilig teamklimaat │ Top 10 bedrijfsopleidingen

Ontwikkel een veilig teamklimaat │ Top 10 bedrijfsopleidingen

Psychologische veiligheid: het verborgen fundament voor teamsucces

Op 14 juni 2022 dompelen onze trainers Kristin Adriaensen en Tom Nijsmans een hele groep Learning professionals onder in de geheimen van wat een veilig teamklimaat nu juist is en hoe je dit kan installeren. Dit in het kader van de Top 10 Bedrijfsopleidingen voor Stimulearning. Wees er tijdig bij en registreer je via deze pagina.

Wat mag je verwachten?

Wat ben je met een specialist die zijn mond niet durft opentrekken? Met een talentvolle werknemer die zich geïntimideerd voelt door zijn baas? Het volstaat niet de knapste koppen aan te trekken, ze moeten hun talenten ook kunnen benutten op het werk. En zich daarom eerst veilig voelen.

Een zaadje zal pas ontkiemen als de grond vruchtbaar is. Hetzelfde met werknemers. Hun talenten komen pas goed tot hun recht als ze die ook echt mogen inzetten. Als ze risico’s mogen nemen, fouten mogen maken, kritiek mogen leveren. Als hun werkplek voor hen een safe space is waar ze echt zichzelf kunnen zijn.

 

“Mensen presteren het best als ze helemaal zichzelf mogen zijn. Dan krijg je de mooiste samenwerkingen en het beste resultaat.”

 

Een veilige omgeving creëer je door een gezonde bedrijfscultuur, een constructieve teamspirit en heldere afspraken. In deze sessie ontdek je wat (psychologische) veiligheid nu juist betekent, wat de concrete voorwaarden zijn en hoe je die op je werkplek kunt implementeren.

 

Bekijk het programma

Trainers

Datum

14 jun 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 11:50

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
Registreren
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties