FEEDBACK

FEEDBACK

Vele organisaties slagen er niet in om een feedbackcultuur te installeren, zelfs occasionele feedback uitwisselen onder collega’s lijkt maar niet te lukken. Als het dan gebeurt, is het vaak te aanvallend, te laat, … Nochtans is het nut van constructieve feedback ontegensprekelijk. Iedereen kent het belang van feedback in persoonlijke ontwikkeling en in het samenwerken met anderen. Waarom gaat dit dan niet vanzelf en waarom lukt dat zelfs niet na specifieke feedbacktrainingen?

In deze interactieve workshop bekijken we feedback vanuit de neuropsychologische invalshoek. Wat maakt feedback geven nu zo moeilijk? Waarom voelen we ons vaak aangevallen als we feedback ontvangen? Hoe kunnen we dit omzeilen? En hoe pak je dat feedback geven en ontvangen dan wel aan?
Verwacht je zowel aan hands-on inzichten en technieken om beter feedback te geven & ontvangen, maar evenzeer een aantal best practices en succesverhalen van hoe we erin geslaagd zijn om in een aantal organisaties de feedbackcultuur te doen veranderen.

Ontdek het programma Bekijk alle events

Trainers

Tags:
> Alle events

Datum

24 apr 2019

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€350

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties