INFLUENCE

INFLUENCE

Of je nu wil of niet, mensen beïnvloeden elkaar op elk moment, bewust of onbewust. Bepaalde sectoren zoals marketing & sales maken daar gretig gebruik van en zetten soms slinkse manieren in om zoveel mogelijk mensen in een bepaalde richting te krijgen. Beïnvloeden is dus altijd al een belangrijke vaardigheid geweest.

Toch zorgen een aantal recente tendensen in de arbeidsmarkt ervoor dat deze skill nog aan belang toeneemt: zelfsturende teams, transversaal (over de grenzen heen) werken, samenwerken met externen (contractors, andere departementnen, freelancers,…). De grenzen en dus ook de ‘spelregels’ die hiermee samenhangen, vervagen. Duurzaam beïnvloeden vanuit een positie zonder directe autoriteit is minder evident dan het lijkt, maar gelukkig wel een skill die je kan ontwikkelen.

In deze interactieve workshop dompelen we je onder in de wonderlijke wereld van wat beïnvloeden nu juist inhoudt, hoe de (neuro-) wetenschap dit ziet en welke technieken er bestaan om jouw beïnvloedingskills te versterken.

Verwacht je zowel aan concrete tips & tricks rond duurzaam beïnvloeden, als aan een hoop inspirerende best practices van hoe we deze skill bij andere organisaties op de kaart hebben gezet.

Ontdek het programma Bekijk alle events

Trainers

> Alle events

Datum

05 dec 2019

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€350

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Meer Info

Registreren
X
QR Code

0 Reacties