L&D Proeverijen | Stimulearning

L&D Proeverijen | Stimulearning

Tijdens de jaarlijkse L&D proeverijen van Stimulearning op 24 januari 2019 verzorgen we 6 turbosessies van telkens 20 minuten. Hopelijk tot dan!

Building the skills for the day after tomorrow

Dat de arbeidsmarkt davert onder een veelheid van veranderingen moeten we jou als L&D professional niet uitleggen. Zowel de vorm als de inhoud van het concept ‘werk’ krijgt een hele nieuwe betekenis. Digitale en biologische vooruitgang zorgen er voor dat onze jobinhoud én de werkplek anders wordt ingericht. Bovendien kent de betekenis die we aan werk geven grove transformaties.

Maar welke concrete vaardigheden winnen in deze ‘vernieuwde’ arbeidsmarkt aan belang? En hoe kan ik hier als L&D professional op inspelen? Wij gingen op pad om dit te onderzoeken!

Tijdens deze proeverij vatten wij 149 wetenschappelijke artikels, 26 interviews met business professionals en 7 maanden onderzoek samen in 20 minuten om de volgende vragen te beantwoorden:

– Zijn soft skills wel belangrijk in een digitale wereld?
– Welke zijn de belangrijkste vaardigheden anno 2019?
– Is er een verschil met deze van 2025?

Taking care of your brain: zelfleiderschap via een digital learning track

Door de vele veranderingen in organisaties, weergalmt de roep om zelfleiderschap. Wijzigingen in structuren en digitale transformaties zorgen ervoor dat we vaker beroep moeten doen op onze ‘veerkracht’. Het spreekt voor zich dat het vermogen om je aan te passen aan verandering met een learning mindset dan cruciaal wordt. Maar je veerkracht versterken is niet iets dat enkel op de werkvloer plaatsvindt. Integendeel, veerkracht versterken gebeurt meestal in de privésfeer. De manier waarop we onszelf thuis verzorgen, heeft een grote impact op ons functioneren op de werkvloer.

In hoeverre wordt er dan van organisaties verwacht om medewerkers te ondersteunen in deze privésfeer? Welke topics verdienen het meeste aandacht binnen veerkracht? En zijn er alternatieven voor dure classroom opleidingen of ellenlange e-learningmodules?

Wij hebben ons het voorbij jaar, samen met enkele klanten, over dit vraagstuk gebogen en stellen u graag onze digitale ‘brainleadership’ track voor die medewerkers in de privésfeer ondersteunt om ook op het werk meer veerkracht te ontwikkelen.

Sprekers

> Alle events

Datum

24 jan 2019

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€150.00

Locatie

Blue Point Brussels
Reyerslaan 80, 1030 Brussel
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties