L&D Proeverijen | Stimulearning

stimulearning

L&D Proeverijen | Stimulearning

Tijdens de jaarlijkse L&D proeverijen van Stimulearning op 19 januari 2017 verzorgen we 6 turbosessies van telkens 20 minuten. De twee onderstaande presentaties zullen we telkens 3x verzorgen. Kans genoeg dus om erbij te zijn. Hopelijk tot dan!

Brain based Learning. Feit of fictie?

Het brein is hot! Je kan geen magazine meer openslaan of je leest wel iets over die grijze stof in onze bovenkamer. De laatste 10 jaar zijn we namelijk veel te weten gekomen over het functioneren van onze hersenen. Deze kennis is een echte goudmijn voor professionals die actief zijn op gebied van leren en veranderen. Als je weet hoe ons brein leert, kan je daar rekening mee houden bij het opzetten, uitrollen en evalueren van leer- en verandertrajecten. Tijdens deze interactieve infosessie leggen we uit wat deze ‘brain based learning’ nu juist inhoudt en hoe je er als L&D professional mee aan de slag kunt.

The Tipping Point – Tom Nijsmans

Feedback: Amygdala hijack?

Vele organisaties slagen er niet in om een feedbackcultuur te installeren, zelfs occasionele feedback uitwisselen onder collega’s lijkt een grote uitdaging. Als het dan toch gebeurt, is het vaak te aanvallend, te laat, … Nochtans is het nut van constructieve feedback ontegensprekelijk. Iedereen kent het belang van feedback in persoonlijke ontwikkeling en in het samenwerken met anderen. Waarom gaat dit dan niet vanzelf en waarom blijft het moeilijk, zelfs na specifieke feedbacktrainingen?In deze proeverij bekijken we feedback vanuit de neuropsychologische invalshoek. Wat maakt feedback geven nu zo moeilijk? Waarom voelen we ons vaak aangevallen als we feedback ontvangen? Hoe kunnen we dit omzeilen? En hoe pak je dat feedback geven en ontvangen dan wel aan?

The Tipping Point – Michel De Gieter

> Alle events

Datum

19 jan 2017

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€150.00

Locatie

ALM Antwerpen
Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties