TRANSFER FOR LEARNING

TRANSFER FOR LEARNING

VAN LEERPLEK NAAR WERKPLEK

Organisaties investeren elk jaar vele miljoenen euro’s in opleidingen, maar helaas leidt dit vaak tot slechts povere resultaten. De ultieme doelstelling zou de ‘transfer’ van het aangeleerde naar de werkvloer moeten zijn. Dit gaat echter niet vanzelf en vereist specifieke acties op verschillende tijdstippen (voor, tijdens en na) en door verschillende stakeholders.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op enkele onderzoeken die deze ’transfer for learning’ hebben onderzocht. Welke factoren beïnvloeden nu juist dit proces en waar kan je je als organisatie op richten? Een specifieke rol is weggelegd voor zowel het departement ‘Learning & Development’ als de eerstelijnsleidinggevenden. Wat kunnen leidinggevenden doen voor, tijdens en na de opleiding om ervoor te zorgen dat het aangeleerde ook effectief wordt toegepast door hun medewerkers, zelfs indien ze niet openstaan voor verandering?

Verwacht je aan concrete inzichten & tools om leertrajecten te ontwikkelen, hands-on vertalingen van wetenschappelijk onderzoek & concrete oefeningen om nadien zelf aan de slag te gaan.

Ontdek het programma Bekijk alle events

Trainers

> Alle events

Datum

12 dec 2019

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€350

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Meer Info

Registreren
X
QR Code

0 Reacties