Workshop | Borgen van gedragsverandering

Workshop | Borgen van gedragsverandering

Organisaties investeren elk jaar vele miljoenen euro’s in opleidingen, maar helaas leidt dit vaak tot slechts povere resultaten. De ultieme doelstelling zou de ‘transfer’ van het aangeleerde naar de werkvloer moeten zijn. Dit gaat echter niet vanzelf en vereist specifieke acties op verschillende tijdstippen (voor, tijdens en na) en door verschillende stakeholders. 

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op enkele onderzoeken die deze ’transfer for learning’ hebben onderzocht. Welke factoren beïnvloeden nu juist dit proces en waar kan je je als organisatie op richten? Een specifieke rol is weggelegd voor zowel het departement ‘learning & development’ als de eerstelijnsleidinggevenden. Wat kunnen leidinggevenden doen voor, tijdens en na de opleiding om ervoor te zorgen dat het aangeleerde ook effectief wordt toegepast door hun medewerkers, zelfs indien ze niet openstaan voor verandering?

Zin om er een hele daguitstap van te maken? Bekijk dan ook onze workshop De neuropsychologie van PowerPoint die op dezelfde dag in de namiddag plaatsvindt.

Ontdek het programma Bekijk alle events Download het overzicht

Trainers

> Alle events

Datum

04 dec 2018

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€325

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties