Workshop | De 7 breinhygiënes: een digitale learning track om zelf-leiderschap te ontwikkelen

Breinhygiëne in welzijn

Workshop | De 7 breinhygiënes: een digitale learning track om zelf-leiderschap te ontwikkelen

Door de vele veranderingen die in organisaties plaastvinden, weergalmt de roep om zelfleiderschap. Partnerships, wijzigingen in structuren en digitale transformaties zorgen ervoor dat we vaker beroep moeten doen op onze ‘breinkracht’.

Ondertussen weten we, door allerlei gezondheidsinitiatieven, hoe we ons lichaam kunnen verzorgen. En hoewel een goede nachtrust, voldoende beweging en gezonde voeding voldoende kan zijn voor een gezond lichaam, volstaat dit niet voor een alert, creatief en efficiënt denken. We weten doorgaans weinig over hoe constante onderbrekingen en een bombardement aan informatie ons mentaal welzijn negatief kunnen beïnvloeden.

Toch bestaat er al heel wat neurowetenschappelijk onderzoek over deze breinhygiëne. Dit onderzoek hebben wij vertaald naar 7 concrete peilers en bijhorende tips & tricks om toe te passen op de werkvloer. Tijdens deze workshop ga je meteen aan de slag met deze 7 peilers en leer je werken met onze resilience-tool om ook na deze workshop je brein te verzorgen.

Ontdek het programma Bekijk alle events Download het overzicht

Trainers

> Alle events

Datum

28 jun 2018

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€325

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties