Workshop | Verankeren van gedragsverandering

Verankeren van gedragsverandering

Workshop | Verankeren van gedragsverandering

Organisaties investeren elk jaar vele miljoenen euro’s in opleidingen, maar helaas leidt dit vaak tot slechts povere resultaten. De ultieme doelstelling zou de ‘transfer’ van het aangeleerde naar de werkvloer moeten zijn. Dit gaat echter niet vanzelf. Zowel voor, tijdens als na de opleiding dienen intern heel wat (kleine) zaken te gebeuren om de gewenste gedragsveranderingen en resultaten duurzaam te kunnen verankeren.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op enkele onderzoeken die transfer hebben onderzocht. Welke factoren beïnvloeden nu juist dit proces en waar kan je je als organisatie op richten? Een specifieke rol is weggelegd voor de leidinggevenden. Wat kunnen leidinggevenden doen voor, tijdens en na de opleiding om ervoor te zorgen dat het aangeleerde ook effectief wordt toegepast door hun medewerkers, zelfs indien ze niet openstaan voor verandering?

Zin om er een hele daguitstap van te maken? Bekijk dan ook onze workshop De neuropsychologie van PowerPoint die op dezelfde dag in de namiddag plaatsvindt.

Ontdek het programma Bekijk alle events Download het overzicht

Trainers

> Alle events

Datum

15 mei 2018

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€325

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
X
QR Code

0 Reacties