Trainen

Met onze interactieve, wetenschappelijk onderbouwde en no-nonsense trainingen hebben we al menige individuen, teams en organisaties de juiste mindset en skills bijgebracht. Een mix van professionele trainers, een diversiteit aan vernieuwende werkvormen en een team van Learning Architects zorgen ervoor dat jouw leervraag vertaald wordt naar een opleiding met de juiste impact. Vanuit onze expertise en onderzoek hebben wij een selectie gemaakt van een aantal trainingen die zowel op individueel, team- als organisatieniveau het verschil kunnen maken.

Bijna al onze trainingen bieden we zowel aan in een klassikale als een online formule. De context, doelgroep en doelstellingen bepalen welke format het wordt of ze worden met elkaar ‘geblend’. Hoe meer de nadruk op vaardigheden komt te liggen, hoe meer wij inzetten op het werken met onze eigen opgeleide simulatie-acteurs.

Om het leereffect te maximaliseren zijn onze online trainingen ingebed in korte, krachtige learning tracks,  ‘virtual learning journeys’ genaamd. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides. Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde online training waar onze ervaren trainers de doelgroep meenemen in een deep dive rond het topic.

Benieuwd naar welke opleidingen we hebben & hoe we dit aanpakken?

Download onze brochure hier.

Naar welke training ben je op zoek?

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende trainingen die we per topic aanbieden. U kan klikken op één van deze trainingen of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken.

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren
graag naar jouw leervraag.

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst?

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.