Virtual Learning Journeys – Breinleren

In zeven (brein)principes naar learning agility.

Om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen, zullen we snel en flexibel moeten kunnen leren en inspelen op nieuwe ervaringen en ontwikkelingen op de werkvloer. Deze “learning agility” zorgt ervoor dat we meer uit ervaring halen, voortdurend op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en patronen herkennen in onbekende situaties.

“Wie hoog scoort op learing agility, leert sneller van opgedane ervaringen en weet het geleerde sneller in de praktijk te brengen in een nieuwe situatie. ”

Daarom zetten organisaties meer en meer in op interne trainers en facilitatoren om hun collega’s te ondersteunen in het ontwikkelen van deze learning agility. En terecht! Het installeren en koesteren van deze kwaliteiten is cruciaal voor de weerbaarheid van uw organisatie.

Tijdens deze virtual learning journey bekijken we hoe we door eenvoudige principes te hanteren, mensen kunnen helpen om nieuwe ervaringen en kennis op de meest efficiënte en duurzame manier te verwerken en toe te passen op de werkvloer. Deze principes noemen wij de 7 breinprincipes, die elk concrete actiepunten en vuistregels omvatten die levenslang leren bevorderen.

Tot 20 personen.
Tot 50 personen.
Tot 100 personen.

Duurtijd: 90 min.
Tool: Zoom, Skype, Webex
Taal: NL, FR, ENG

> Online oplossingen

Resultaat

Na elk hoofdstuk word je begeleid tijdens een persoonlijk reflectiemoment. Op die manier kan je na deze learning journey de 7 breinprincipes toepassen op jouw bestaande (web)trainingen en facilitaties. Het e-book en de leerprikkels zorgen ervoor dat je ook na deze webtraining over de juiste checklists en tools beschikt om deze toe te passen op nieuwe leerinterventies.

Programma

Tijdens deze Virtual learning journey bekijken we hoe jij als trainer/ facilitator mensen kan helpen (levenslang) leren:

 • De neuropsychologie van leren:
  • Hoe leert het volwassen brein?
  • Learning agility: de basisprincipes van neuroplasticiteit.
 • Gedrag versus mindset:
  • Wat is een leermindset?
  • Fixed versus growth mindset in de praktijk.
 • De 7 breinprincipes:
  • Introductie in de 7 breinprincipes.
  • Oefening: de 7 breinprincipes in de praktijk.

Voor Wie?

Voor zowel medewerkers als leidinggevenden die online meetings kunnen presenteren en faciliteren zonder de aandacht van hun publiek te verliezen

In the picture

VIRTUAL LEARNING JOURNEYS

Leren met impact, ook vanop afstand.

MEER INFO >

Ons aanbod in het thema ‘Leren & presenteren’

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Benieuwd naar onze andere topics?

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Onze formats

Liever op maat?

Benieuwd naar hoe ons team van learning architects jouw leervraag vanuit verschillende expertises bekijkt?

> Contacteer ons
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.