BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Feedbackcultuur stimuleren in tijden van corona’

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Feedbackcultuur stimuleren in tijden van corona’

Een cultuur van constructieve feedback installeren, is iets wat hoog op het prioriteitenlijstje staat van veel organisaties. Zeker in tijden waar voornamelijk virtueel wordt gewerkt, is het essentieel om alle communicatielijnen open te houden. In co-creatie met Telenet heeft The Tipping Point een hele reeks leer- en veranderinitiatieven gelanceerd die samen met hun H.R. voor de nodige boost en effecten heeft gezorgd. Van virtual learning journeys rond psychologische veiligheid en feedback vragen tot train-the-trainers, verdiepingsessies, learning labs & toolboxen voor de interne trainers. Een heel arsenaal aan digitale tools die ongetwijfeld voor de nodige inspiratie kunnen zorgen.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe dit leer- en verandertraject tot stand is gekomen, wat de verschillende stappen waren en welk resultaat daaruit is gekomen.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie, als ook aan een aantal tips & tricks om in jouw organisatie zelf aan de slag te kunnen om de feedbackcultuur een boost te geven.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** blogbericht The Tipping Point: De sleutel tot lifelong learning: feedback ontvangen .**** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals

 

Bekijk het programma Ontdek ons aanbod

Trainers

Étiquettes :
> Tous les events

Date

03 Mar 2021

Heure

09:00 - 10:30

Tarif

GRATIS

Lieu

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisateur

The Tipping Point
Téléphone
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

PLUS D’INFO

Registreren
QR Code

0 Avis