BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Psychologische veiligheid’

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Psychologische veiligheid’

Psychologische veiligheid in tijden van corona? Het lijkt wel een tegenspraak. En toch is het een noodzakelijke voorwaarde om individuen en teams (terug) performanter te maken en beter met elkaar te laten samenwerken.

Dit begrip is de laatste jaren erg onderzocht geweest vanuit verschillende wetenschappelijke achtergronden. Vanuit onze jarenlange ervaring rond het thema hebben wij in co-creatie met een aantal klanten enkele Virtual Learning Solutions rond ‘psychologische veiligheid’ ontwikkeld. Dat zijn korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde live virtual training waar onze trainers (alleen of met 2) een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘psychologische veiligheid’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertraject eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten) als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices en een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals

 

Bekijk het programma Bekijk ons aanbod

Trainers

> Tous les events

Date

22 Fév 2021

Heure

09:00 - 10:30

Tarif

GRATIS

Lieu

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisateur

The Tipping Point
Téléphone
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

PLUS D’INFO

Registreren
QR Code

0 Avis