Ons aanbod

OUR TOPICS

Dat het werk verandert is duidelijk, maar wat er precies gaat veranderen en wat dat betekent, is een stuk moeilijker te voorspellen. De aard van de verandering is bovendien sterk afhankelijk zijn van de sector zelf. Vanuit onze inhoudelijke expertise zetten wij in op 4 verschillende thema’s:

Veerkracht

Stressbestendige medewerkers die veerkrachtig omgaan met de veranderingen van de toekomst.

Leidinggeven

Geëngageerde leidinggevenden die hun teams naar een hogere performantie sturen.

Samenwerken

Gemotiveerde medewerkers die effectiever communiceren en efficiënter samenwerken.

Leren

Efficiënte (leer)professionals die leren implementeren als hoeksteen van duurzame inzetbaarheid.

OUR FORMATS

Dankzij onze neurowetenschappelijke insteek, onze passie voor leren & ontwikkelen, en onze uitgebreide business ervaring hebben wij een aantal instrumenten ontwikkeld om organisaties en hun medewerkers klaar te stomen voor wat ons wacht aan de overzijde van het kantelpunt.

 

Advies

Het bos door de bomen kwijt? Of gewoon benieuwd naar hoe ons team jouw leervraag vanuit verschillende expertises bekijkt? Wij gaan samen met jou op zoek het ideale leertraject om jullie organisatieskills op de werkvloer te implementeren.

> Geprikkeld? Neem contact op

Opleiding

Wij hebben een heel aanbod van opleidingsmodules ontwikkeld. Soms worden deze gebruikt in ‘open aanbod-formule’, meestal gaat het om maatwerk waar er afhankelijk van de doelgroep en doelstellingen leertrajecten op maat worden gebouwd.

Inspiratiesessies

Uw topic top of mind zetten in 90 minuten? Dat kan met onze inspiratiesessies; korte, krachtige en interactieve presentaties van 60 tot 90 minuten die kunnen gegeven worden voor grotere groepen.

Journeys

Binnen een aantal concrete thema’s hebben wij een aantal learning journeys ontwikkeld. Een learning journey of een leerpad is een aaneenschakeling van leerinitiatieven om vooropgestelde leerdoelen te bereiken.

> Geprikkeld? Neem contact op

OUR EVENTS

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

 

Demo’s & workshops

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Let’s talk

Contact

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.