Over leren, ontwikkelen, veranderen en co-creatie

Sinds 2015 heeft The Tipping Point leer- en verandertrajecten opgezet met en bij verschillende organisaties en dit in verschillende sectoren. Hieronder vindt u de logo’s van een aantal van onze klanten in alfabetische volgorde en kan u ook filteren per sector. Onderaan vindt u een reeks testimonials, geschreven door onze contactpersonen. Indien u graag meer informatie wenst, kan u ons steeds bereiken op info@thetippingpoint.be 

 • All
 • Klanten
 • VLJ
 • Public & Non profit
 • Services & Media
 • Retail, FMCG, Fashion
 • IT, Telecom & Consultancy
 • Commodity
 • Healthcare & Pharma
 • Industry, Construction & Engineering
 • Leisure, tourisme, horeca
 • Transport & Logistics
 • TTP
 • Education
 
AG Health
Acerta
Accor Hotels
Adecco
AGO
Alken Maes
Atlas Copco
BASF
Bergerat Monnoyeur
bpost
C&A
Carrefour
CM
COLRUYT
DB Schenker
DPG Media
Delhaize
DELOITTE
De Lijn
DEME
Elia
ELI LILLY
Engie
Eurocontrol
FLUXYS
GAMMA
GB FOODS BELGIUM
Global PSA
Henkel
IDEWE
IKEA
Indaver
JANSSEN PHARMACEUTICA
Intracto
KAREL DE GROTE HOGESCHOOL
KU Leuven
Luminus
Maintenance Partners
Mediahuis
Mensura
Microsoft
Nike
NIRAS
NRC
NMBS
Oeco Group
Cerba
MediaMarkt
November Five
Portilog
Stad Genk
Agentschap Integratie & Inburgering (AGII)
Absolem
Actiris
AE
AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR
Ahold Delhaize
Arcade
AZ Sint-Lucas
BASIC FIT
Bluecrux
Canon
Care-ion
Chevron
Cigna
Cinionic
Club
Computacenter
Confederatie Bouw
Crowne Plaza Brussels
DELA
Departement Cultuur, Jeugd & Media
Domestic Services
Equans
FLORE
FOD ECONOMIE, KMO, MIDDENSTAND EN ENERGIE
gas.be
Giorgio Armani
GO4JOBS
Goodman
GS1
Home Sweet Home
Icometrix
INFRAX
IOK
IVBO
KDG
Keyrus
Koninklijke Maatschappij Voor Dierkunde Van Antwerpen
KPMG
Kruidvat
Lantis
OVAM
PFIZER
Provincie Antwerpen
Provincie Vlaams-Brabant
Proximus
QUALIPHAR
RANDSTAD
REYNAERS ALUMINIUM
SCK-CEN
SECUREX
Stad Gent
SWECO
SWITCH
Telenet
TOBANIA
TORFS
Touring Verzekeringen
TUI België
UA
UCLL
UGENT
Van In
VDAB
Vlerick Business School
WATER-LINK
WE Belgium
WIT-GELE KRUIS
XERIUS
MACOBO-STABO
My Family
Nationale Loterij
NU SKIN
OCMW GENT
Orange Cyberdefense
Ormit
Pauwels Consulting
Parkwind
Provincie Limburg
Provincie West-Vlaanderen
RODE KRUIS – VLAANDEREN
RSZ-ONSS-LSS
SICK
Hasselt
Sirris
SBS
THREON
Tosoh
TOYOTA BOSHOKU
Trigion
Trilations
Vlaamse Overheid
VLAAMSE OVERHEID – DEPARTEMENT FINANCIËN
POLITIE
Universiteit Maastricht
Vlaanderen – Mobiliteit & Openbare werken
VOKA
Whitemilk
Wolters Kluwer
Xerox
Zorgbedrijf Antwerpen
 

Onze klanten zeggen …

 • Wij zijn met The Tipping Point beginnen werken tijdens de eerste lockdown in maart 2020. Wat daar uit kwam was meteen: WAUW... TTP was 1000% klaar voor digitale training. In 2 jaar tijd hebben we iets meer dan 20 sessies met hen gedaan en onze medewerkers zijn nog steeds unaniem:
  • de kwaliteit van de inhoud
  • de sessies: interactief, spannend, kort formaat, to the point,...
  • de vaardigheden en passie van de verschillende trainers
  • En niet te vergeten: onze samenwerking met An, die veel energie steekt in sessies op maat van de behoeften en doelstellingen van Securex.
  • Wij kijken nu al uit naar de volgende projecten samen, want The Tipping Point is niet alleen een topleverancier, maar ook een echte partner!
  Christine NauwelaersTalent Specialist, Securex
 • Alleen de beste opleidingen helpen onze medewerkers echt vooruit. Daarom werkt ons team van De Academie zo graag samen met The Tipping Point. 
  Zij leggen de lat telkens opnieuw hoog. Wetenschappelijk onderbouwd, sterk inhoudelijk, goed gestructureerd. Én met de focus op de praktijk, zodat de kennis meteen kan worden toegepast.
  De trainingen worden altijd verzorgd door sympathieke en enthousiaste knappe koppen. Zodat onze cursisten altijd meteen mee zijn. Het is ook fijn dat de samenwerking zo flexibel verloopt. 
  We hebben de opleidingen al meermaals geëvalueerd en aangepast. De coronaperiode bewees nogmaals hoe uitzonderlijk hun aanpassingsvermogen is. Het finale feedbacktraject dat we nu hebben, volledig online trouwens, is er één waar we echt heel trots op zijn.
  Ook onze cursisten zijn heel enthousiast. We ontvangen alleen maar positieve reacties! Over de goede opbouw, de focus op interactie, de bruikbaarheid in hun dagdagelijkse job. 
  Ze houden ook van het vlotte tempo, de heldere uitleg en het immer sympathieke vleugje humor dat elke opleiding nóg aangenamer maakt.
  Inge, Nathalie, Lene van het Academie-teamMediahuis België
 • Bij AG werken we sinds begin 2020 samen met The Tipping Point. Waarom? Om onze medewerkers kwalitatief sterke sessies aan te bieden waar ze effectief geïnspireerd buiten lopen en weten wat ze nu anders kunnen doen in hun privé –of werkleven. De mensen achter The Tipping Point denken actief met ons mee en geven suggesties waar nodig. Hun omschakeling van klassikaal naar virtuele learning journeys heeft voor onze medewerkers het verschil gemaakt in tijden van Corona. Ze zijn gewoon goed in wat ze doen zo blijkt ook uit de vele reacties die we krijgen van onze medewerkers zoals: “The Tipping Point doet het altijd goed!” of “Iedereen zou deze sessie moeten volgen!”. Elke sessie is wetenschappelijk gestaafd, hun trainers zijn inhoudelijk en pedagogisch top en de opvolging is een enorme meerwaarde.
  Liesa MolenaersLearning advisor bij AG Insurance
 • The Tipping Point is voor ons een ‘preferred’ partner in Learning & Development omdat zij een zeer integrale aanpak voorzien met een duidelijke unieke ‘value proposition’, zijnde het breinleren. De grondige aanpak en begeleiding in het bepalen van leerdoelstellingen, steeds op maat oplossingen met  focus op transfer, alles gebaseerd op hoe ons brein leert, gegeven door uitstekende trainers.

  Kortom een zeer innovatieve aanpak die heel erg gesmaakt wordt bij onze medewerkers en managers. Daarnaast hebben zij de juiste mix van competenties in huis om in hun oplossingen verder te gaan dan de klassieke ‘classroom’ training. Hun kennis en ervaring in het digitale leren heeft ervoor gezorgd dat digitaal leren 2.0 zijn ingang gevonden heeft binnen Telenet.

  TINNE DE BACKERLearning & Talent development manager, TELENET
 • The Tipping Point heeft een andere kijk op leren en gaat net dat stapje verder om een sterke, kwalitatieve opleiding neer te zetten - met veel aandacht voor een zo optimaal mogelijke transfer naar de praktijk. We hebben hen leren als een innovatieve partner die actief meedenkt en een verfrissende aanpak biedt. Een geslaagde formule, zoals vooral ook uit de reacties van onze medewerkers blijkt: 'De opleiding werd zeer duidelijk en leuk aangebracht en zullen we goed in de praktijk kunnen gebruiken' 'De trainers waren uitstekend' 'Hopelijk krijgt elke medewerker deze opleiding!' 'Sterk onderbouwde opleiding door sterke ervaring van de trainers' 

  Wij kijken alvast uit naar de verdere samenwerking!

  JANA HINDRYCKX Learning specialist retail, DELHAIZE
 • We hebben The Tipping Point leren kenen op de Proeverijen in 2017 en waren onmiddellijk enthousiast! De wetenschappelijke aanpak en de link met het brein heeft ons getriggerd om contact op te nemen en met hen aan tafel te gaan zitten. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en kunnen we spreken over een succesvolle samenwerking. We hebben samen vormgegeven aan een traject ikv stress en veerkracht. De reacties van de deelnemers zijn lovend, niet alleen over de content, maar ook over de trainers. Professioneel, experten in hun vak en vooral gepassioneerd door datgene wat ze doen. Blij dat we met hen in zee zijn gegaan!
  KIMBERLY DE LAETLearning & Development, L&D Coördinator ELIA
 • The Tipping Point is not just another 3rd party provider, they are a real L&D partner offering a unique combination of extensive brain based know-how with a refreshing and dynamic style. Working with The Tipping Point is all about trust, co-creation and going the extra mile to deliver top quality.

  ANNELEEN ARNOLDLearning & Development Manager, Deloitte Belgium
 • The Tipping Point succeeded in translation the topic of ‘Resilience’ into an inspiring learning-journey. The brain based learning approach is a perfect match for our company and the cooperation with the Tipping Point-team is always professional, flexible and highly energizing!
  Elke DeprostTalent&Training Coordinator DEME nv
 • De virtual journey 'giving & receiving feedback' was een succes in onze Pauwels Academy. Niet alleen pakt The Tipping Point het lesmateriaal, de slides en het proces zeer professioneel aan. Ook de webinar zelf werd met topsprekers én heel veel enthousiasme begeleid. Wij zijn alleszins benieuwd naar meer!
  Céline Van PuymbrouckPauwels Consulting
 • De trainingen van The Tipping Point worden door onze medewerkers omschreven als volgt: 

  "Een opleiding die ik meteen kan toepassen in mijn functie." 

  "Een van de meest bekwame en enthousiaste trainers die ik al gezien heb." 

  "De ideale mix tussen theorie en praktijk."

  "Enorm leerzaam."

  "Je krijgt veel inzicht in jezelf." 

  Bovendien is het ook heel aangenaam om als Learning & Development departement met The Tipping Point samen te werken. Om een goed zicht te krijgen op de noden van de organisatie stellen ze gerichte vragen, bovendien denken ze ook actief mee met de organisatie en geven ze gepast advies. De trainingen sluiten op deze manier niet enkel aan bij de noden, maar ook bij de cultuur van Argenta.  

  We zien hen dan ook als een zeer bekwame en waardevolle partner in de ondersteuning van de Gezonde Groei van onze talenten en onze organisatie.

  DAVINA DE BLOCKCoach Organisatie & Talent, Argenta Bank- en Verzekeringsgroep nv
 • In de transformatie naar een cultuur van continue feedback, schakelden we The Tipping Point in als trainingspartner. Ik ben sterk onder de indruk van de snelheid waarmee zij een op-maat-leertraject wisten op te bouwen. Hun sterke expertise in het domein van feedback werd al snel duidelijk. Covid-19 bracht een extra challenge met zich mee die door hen werd omarmd als een opportuniteit om de digitale tour op te gaan. The Tipping Point is een niet gewoon een leverancier van trainingen. Je kan met hen een hecht partnership bouwen dat gestoeld is op een open, to-the-point communicatie enerzijds, waarin feedback ter harte wordt genomen en in actie omgezet. En anderzijds op een enorme portie flexibiliteit om te beantwoorden aan de veranderende noden en wensen.

  Annelore De PotterTalent Officer & Verschilmaker, TELENET
 • Tipping Point is een partner in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Ze zijn de perfecte match met onze organisatie en stralen dezelfde waarden en passie uit als onze medewerkers. We hebben nog veel plannen met hen in ons toekomstig ontwikkelingsbeleid.

  CARL PRAETHR directeur, SWITCH
 • Samen slimmer leren, daar gaan we bij VAN IN elke dag voor.

  Binnen onze organisatie staat leren en ontwikkelen centraal.

  The Tipping Point als opleidingsaanbieder sluit volledig aan bij onze visie en voelt goed aan wat de behoefte en de verwachtingen zijn.

  Zowel onze medewerkers als onze klanten nemen ze met hun enthousiasme en expertise mee in hun verhaal.

  We kijken uit naar nog mooie projecten samen in de toekomst.

  EVA CHAUBET & KARIN HENDRICKXHR advisor & Marketeer, VAN IN

Geïnteresseerd in de (soft) skills for the future? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN