Praktische info garageboxen

Op 100m afstand van ons kantoor hebben wij 5 garageboxen waar collega’s en klanten gebruik van kunnen maken. Hieronder vind je alle praktische informatie over het in- en uitrijden, alsook een routebeschrijving.

ADRES:

Tichelrij 6,
2800 Mechelen

Aan de rechterkant van de garagepoort hangt een codeklavier.
Toets hier de code in: 6227

Er zijn in totaal 5 garages beschikbaar:

– 3 aan de rechterkant als je binnenrijdt (binnen de zwarte rechthoek)
– een dubbele garage aan de linkerkant

Parkeer je auto in één van deze garages.
Gelieve de poorten open te laten.

Je kan de poort opnieuw openen door bij het buitenrijden op de schakelaar te klikken aan de linkerkant.

Routebeschrijving garageboxen

MET DE AUTO

Vanuit Antwerpen

Neem afrit 9-Mechelen-Noord vanaf de E19. Houd rechts aan en volg de borden voor N16/Mechelen-Centrum/Ring/Mechelen. Ga verder op de N16.

Vervolg de weg naar de Guido Gezellelaan/de R12. Sla rechtsaf naar de Sint-Katelijnestraat. Sla rechtsaf naar de A.B.-straat. Vervolg de weg naar de Melaan, de Melaan draait iets naar rechts en wordt de Persoonshoek. Vervolg tot slot de weg naar de Tichelrij, de garage bevindt zich rechts.

Vanuit Brussel

Volg de 2 rechterrijsroken bij het knooppunt Machelen om de borden Antwerpen/Mechelen te volgen. Voeg in op de E19. Neem afslag 9-Mechelen-Noord en voeg in op de N16.

Vervolg de weg naar de Guido Gezellelaan/de R12. Sla rechtsaf naar de Sint-Katelijnestraat. Sla rechtsaf naar de A.B.-straat. Vervolg de weg naar de Melaan, de Melaan draait iets naar rechts en wordt de Persoonshoek. Vervolg tot slot de weg naar de Tichelrij, de garage bevindt zich rechts.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Treinen naar station Mechelen:

  • Vanuit Antwerpen-Centraal: ongeveer 20 minuten
  • Vanuit Brussel-Centraal: ongeveer 25 minuten
  • Vanuit Gent-Sint-Pieters: ongeveer 1 uur
  • Vanuit Hasselt: ongeveer 1 uur 15 minuten

Bus van station Mechelen naar Tichelrij 6
Neem bus 1 op perron 9 aan Mechelen Station. Rij 4 haltes mee gedurende 5 minuten (Mechelen Oude Brusselsestraat – Mechelen Louizastraat – Mechelen Ganzendries). Stap af aan de halte ‘Mechelen Korenmarkt’.

Wandel vervolgens in noordoostelijke richting op de Korenmarkt langs de Adegemstraat. Vervolg de weg naar de Guldenstraat en sla linksaf naar de Van Beethovenstraat. Verder vervolg je de weg naar de Haverwerf en sla je rechtsaf naar de Kraanbrug. Tot slot sla je linksaf naar de Tichelrij. Je vindt de garages aan de rechterkant.

WANDELEN VAN DE GARAGEBOXEN NAAR THE TIPPING POINT

Ga bij het buitenwandelen van de garage naar links. Volg de straat tot op het einde, en sla linksaf de Persoonshoek in. Aan de rechterzijde vind je The Tipping Point (Persoonshoek 7 bus 3).

 
 

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Meer events

WE BUILD YOUR SKILLS

Meet The Tipping Point

Benieuwd naar hoe ons team van learning architects eruit ziet?

Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.