Topics – Samenwerken

Wat maakt “samenwerken” een skill for the future?

Als een organisatie het echt goed wil doen in een wereld waar innovatie een verschil kan maken, is het niet genoeg om slimme, gemotiveerde mensen in je team(s) te hebben. Je zal er moeten voor zorgen dat die getalenteerde koppen op kritieke momenten hun kennis kunnen inzetten. Daarvoor moet je goed en snel kunnen samenwerken en dat vereist zowel het juiste ‘klimaat’ als de juiste vaardigheden. Binnen het topic van ‘samenwerken’ biedt The Tipping Point verscheidene leermodules aan:

Naar welk format ben je op zoek?

Om de skill ‘samenwerken‘ en top of mind te zetten in jouw organisatie zijn er verschillende formats mogelijk afhankelijk van de doelstellingen, de leercultuur en de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formats die we rond samenwerken aanbieden. U kan klikken op één van deze formats of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken.

SAMENWERKEN

Blogs & Events

Wil je meer te weten komen over hoe we samenwerken trainen en bijdragen aan een cultuur waarin beter wordt samengewerkt?
Dat kan makkelijk door onze blogs te lezen en/of je in te schrijven voor onze (gratis) events:

OUR BLOGS

OUR EVENTS

Geen evenementen gevonden!
BEKIJK AL ONZE EVENTS >

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst.

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren graag
naar jouw leervraag.

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.