Topics – Leidinggeven

Jij wil dé skill for the future, veerkracht, graag op de kaart zetten in jouw organisatie? Goed plan!

Organisaties die de nodige aandacht besteden aan de veerkracht van hun medewerkers, zijn beter bestand tegen de golven van verandering die eigen zijn aan ons economisch en maatschappelijk systeem. Mensen die zich bewust zijn van de werking van stress, die hun persoonlijke stresssignalen kunnen herkennen en ook weten hoe ze zichzelf in dat geval kunnen bijsturen, zijn weerbaarder dan mensen die deze vaardigheden missen. Zowel de medewerkers zelf als het bedrijf of de overheid waarin zij werken zijn hier ten zeerste mee gebaat. Organisaties die nalaten zorg te besteden aan de veerkracht van hun mensen, doen daar niet alleen hun mensen, maar ook zichzelf tekort.

Met onze veerkracht brochure willen we je alvast een stuk op weg helpen. We begeleiden je enerzijds in je zoektocht naar welke veerkracht skills bovenaan je prioriteitenlijst staat. Anderzijds geven we je inzicht in welk type leerinterventie het beste past bij je te bereiken doel en de leercultuur binnen jouw organisatie.

Uiteraard zijn we er steeds om te sparren. Aarzel niet om ons te contacteren via info@thetippingpoint.be.

Naar welk format ben je op zoek?

Om veerkracht te trainen en top of mind te zetten in jouw organisatie zijn er verschillende formats mogelijk afhankelijk van de doelstellingen, de leercultuur en de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formats die we rond veerkracht aanbieden. U kan klikken op één van deze formats of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken.

Geen resultaten gevonden

VEERKRACHT

Blogs & Events

Wil je meer te weten komen over hoe we veerkracht trainen en bijdragen aan een veerkrachtige cultuur?
Dat kan makkelijk door onze blogs te lezen en/of je in te schrijven voor onze (gratis) events:

OUR BLOGS

OUR EVENTS

Geen evenementen gevonden!
BEKIJK AL ONZE EVENTS >

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst.

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren graag
naar jouw leervraag.

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.