Topics – Zelf-regulatie

Wat maakt “zelf-regulatie” een skill for the future?

Zelf-regulatie is ‘het vermogen om een taak of proces doelgericht te kunnen voltooien en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen handelen’. In een tijd waarin we geconfronteerd worden met een voortdurende stroom aan veranderingen en er steeds meer prikkels op ons afkomen, wordt er meer gevraagd van ons zelfsturend vermogen. Wie goed is in zelf-regulatie, bereikt sneller en succesvoller dingen die het leven de moeite waard maken. Binnen dit topic biedt The Tipping Point verscheidende leermodules aan.

Welke formats en welke skills bieden we aan?

Zelf-regulatie is een domein dat uit verschillende skills bestaat en op allerlei manieren kan getraind of geïmplementeerd worden in een organisatie.
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formats die we per skill kan vinden. U kan klikken op één van deze formats of u kan gebruik maken van de verschillende filters hieronder om gerichter te zoeken.
De onderverdeling die wij gemaakt hebben, is:

  • Per skill: aanbod rond een bepaalde skill
  • Per format: klassikale en/of online leeroplossingen
  • Per doelgroep: formules specifiek voor leidinggevenden of voor alle medewerkers
  • Synchroon of a-synchroon: formules met een trainer van The Tipping Point of liever content waar jullie zelf mee aan de slag kunnen (D.I.Y.).

ZELFREGULATIE

Blogs & Events

Wil je meer te weten komen over zelf-regulatie? Dan kan makkelijk door onze blogs te lezen en/of je in te schrijven voor onze (gratis) events:

OUR BLOGS

OUR EVENTS

Geen evenementen gevonden!

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst.

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren graag
naar jouw leervraag.

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.