Best Practices

 
 

What we are proud of

Bij The Tipping Point geloven we sterk in co-creëren. Elk project vertrekt vanuit een grondige analyse van de situatie en de behoeftes. Samen met de klant bouwen we leertrajecten die uitblinken in creativiteit en tegemoet komen aan de specifieke leerdoelstellingen. Duurzaam door hun kwalitatieve uitwerking en wetenschappelijk fundament. En altijd in lijn met de (leer)cultuur van de organisatie. Alleen zo bereiken we samen het vooropgestelde doel.

Aan de hand van onze ontwikkelde bouwstenen (‘our formats‘) bouwen wij verschillende klassikale, online of blended leertrajecten. Hieronder vind je een aantal best practices bij onze klanten. Via de filters kan je snel zoeken naar trajecten rond een bepaald topic, format of zelfs doelgroep.

Onze best practices

 • Rewind, resilience, reconnect
  0

  De Vlaamse Overheid blijft verbonden met medewerkers, ook vanop afstand.

  Bij Departement Cultuur, Jeugd, Media deden we een traject om de veerkracht van hun medewerkers te versterken en teams opnieuw met elkaar te verbinden.

  MEER INFO >

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Meer events
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.