Best Practices

 
 

What we are proud of

Bij The Tipping Point geloven we sterk in co-creëren. Elk project vertrekt vanuit een grondige analyse van de situatie en de behoeftes. Samen met de klant bouwen we leertrajecten die uitblinken in creativiteit en tegemoet komen aan de specifieke leerdoelstellingen. Duurzaam door hun kwalitatieve uitwerking en wetenschappelijk fundament. En altijd in lijn met de (leer)cultuur van de organisatie. Alleen zo bereiken we samen het vooropgestelde doel.

Uitgangspunt van deze trajecten zijn onze bestaande bouwstenen in de vorm van:

Aan de hand van deze bouwstenen gaan wij samen met de klant op zoek naar de juiste mix van online en klassikale leerinterventies.

Naar welke best practice ben je op zoek?

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende best practices die we per topic aanbieden. U kan klikken op één van deze best practices of u kan gebruik maken van de verschillende filters hieronder om gerichter te zoeken.
De onderverdeling die wij gemaakt hebben, is:

 • Per topic: aanbod rond een bepaald topic: feedback, veerkracht, samenwerken of leren.
 • Per format: klassikale en/of online leeroplossingen.
 • Per doelgroep: formules specifiek voor leidinggevenden of voor alle medewerkers.
 • Synchroon leren of do-it-yourself-formules: formules met een trainer van The Tipping Point of liever content waar jullie zelf mee aan de slag kunnen (D.I.Y.).
 • Leaders for today & tomorrow
  0

  Ontdek ons blended leiderschapstraject ‘Leaders for today & tomorrow’, gebaseerd op een wetenschappelijk framework (Yukl) en vertaald in een mix van mogelijke hands-on synchrone en a-synchrone leerinterventies.

  MEER INFO >

 • Rewind, resilience, reconnect
  0

  De Vlaamse Overheid blijft verbonden met medewerkers, ook vanop afstand.

  Bij Departement Cultuur, Jeugd, Media deden we een traject om de veerkracht van hun medewerkers te versterken en teams opnieuw met elkaar te verbinden.

  MEER INFO >

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.