Live workshop | Feedbackcultuur in de praktijk

Live workshop | Feedbackcultuur in de praktijk

Welke ingrediënten heb je nodig om een feedbackomgeving te bouwen én hoe vertaal je dat naar leertrajecten?

Wat kan je verwachten?

Een cultuur van constructieve feedback installeren, is iets wat hoog op het prioriteitenlijstje staat van veel organisaties. Zeker in tijden waar voornamelijk virtueel wordt gewerkt, is het essentieel om alle communicatielijnen open te houden. In co-creatie met enkele klanten heeft The Tipping Point een hele reeks leer- en veranderinitiatieven gelanceerd die samen met hun H.R. voor de nodige boost en effecten heeft gezorgd. Van virtual learning journeys rond psychologische veiligheid en feedback vragen tot train-the-trainers, verdiepingsessies, learning labs & toolboxen voor de interne trainers. Een heel arsenaal aan digitale tools die ongetwijfeld voor de nodige inspiratie kunnen zorgen.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Blijft dezelfde met één aanpassing: Indien u eerder geïnteresseerd bent in onze algemene aanpak én de verschillende thema’s die we behandelen, bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Bekijk het programma
Trainers
Meer info

 

Wil je weten wat we nog doen rond het topic ‘Feedbackcultuur’?
Ontdek het hier >

Datum

15 okt 2024

Tijd

09:30 - 12:30

Meer Info

Registreren

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Registreren
X
QR code

Discover our events

0 Reacties