Do-it-yourself

Versnel je leerproces en doe het zelf!

Ga zelf aan de slag met onze ‘content’ om de ‘skills’ van jouw medewerkers te trainen.

In de loop der jaren hebben we heel wat ‘content’ ontwikkeld om specifieke vaardigheden te trainen. We hebben twee formules ontwikkeld om deze inhoud tot bij jou te krijgen zodat je ze autonoom kan verwerken. Zo kan je je leercurve zelf in handen nemen en de juiste ‘skills’ leren op het moment dat je er nood aan hebt.

> Wil je trainingen organiseren met onze ‘content’,  maar gegeven door je eigen interne trainers of leidinggevenden? Neem dan een kijkje bij onze Toolboxen!

> Wil je dat je werknemers autonoom onze ‘content’ verwerken via jullie online platform? Dan zijn onze Learning Labs misschien iets voor jou!

> Of wil je je verdiepen in één van onze skills for the future door zelf te lezen? Dan zijn onze E-books misschien iets voor jou!

Benieuwd naar onze DIY-formules? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheid, gebruik de filters onderaan of download de brochure hier.

Think out of the box…

Een Toolbox is een kant en klaar leerpakket gebaseerd op onze content dat interne trainers en leidinggevenden in staat stelt om zelf trainingen te geven.

Een Learning… wat?!

Een Learning Lab is een verzameling van e-content rond één specifiek topic. Deze content wordt in verschillende formats gegoten om de lerende in staat te stellen om op eigen tempo, actief aan de slag te gaan met het topic.

Versnel het leerproces
en doe het zelf!
Download onze D.I.Y. brochure

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst?

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.