Topics

In een wereld van continue verandering nemen de zogenaamde soft skills een steeds belangrijkere positie in. Niet alleen de aard van ons werk verandert, maar vooral de manier waarop we met elkaar samenwerken. Dat dit een grote impact heeft op zowel medewerkers, leidinggevenden als de organisatie zelf is een understatement. Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst:

Onze formats

TRAINEN >
INSPIREREN >
DO-IT-YOURSELF >
OP MAAT >

Onze format brochuresNaar welk topic ben je op zoek?

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formats die we per topic aanbieden. U kan klikken op één van deze formats of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken naar een specifiek topic (inhoudelijk domein) of bepaalde skills (vaardigheden).

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren graag
naar jouw leervraag.

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

INSPIREREN >

Korte, krachtige en interactieve presentaties die zowel online als klassikaal kunnen gegeven worden voor grote groepen.

TRAINEN >

Interactieve, wetenschappelijk onderbouwde no-nonsense trainingen die zowel klassikaal, online als blended ingezet kunnen worden.

DO-IT-YOURSELF >

Korte stukjes e-content in de vorm van Toolboxen (door je eigen trainers) en/of Learning labs (op je eigen online platform).

OP MAAT >

Combineer bovenstaande formats tot jouw leertraject op maat.

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

donderdag november 9
donderdag november 23
donderdag januari 25
donderdag februari 8
donderdag mei 30
Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.