Topics – Feedback

Jij wil dé skill for the future, feedback, graag op de kaart zetten in jouw organisatie? Goed plan!

Feedback is immers de basis van alle samenwerking. Zowel in informele als formele gesprekken is het de essentie en het wordt terecht the breakfast of champions genoemd. Bedrijven en overheden waarin feedback vrij vloeit, hebben een dikke streep voor. Zij corrigeren snel fouten, grijpen kansen tot verbetering en kunnen makkelijker vooruitgaan en uitgroeien tot excellentie. Een geoliede feedbackcultuur zorgt ook voor minder (verdoken) conflicten, meer vertrouwen en een sterkere teamgeest.

Met onze feedback brochure willen we je alvast een stuk op weg helpen. We begeleiden je enerzijds in je zoektocht naar welke feedback skills bovenaan je prioriteitenlijst staat. Anderzijds geven we je inzicht in welk type leerinterventie het beste past bij je te bereiken doel en de leercultuur binnen jouw organisatie.

Uiteraard zijn we er steeds om te sparren. Aarzel niet om ons te contacteren via info@thetippingpoint.be.

Naar welk format ben je op zoek?

Om feedback te trainen en top of mind te zetten in jouw organisatie zijn er verschillende formats mogelijk afhankelijk van de doelstellingen, de leercultuur en de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formats die we rond feedback en het installeren van een feedbackcultuur aanbieden. U kan klikken op één van deze formats of u kan gebruik maken van de verschillende filters aan de rechterzijde om gerichter te zoeken.

FEEDBACK

Blogs & Events

Wil je meer te weten komen over hoe we feedback trainen en bijdragen aan een cultuur van continue feedback?
Dat kan makkelijk door onze blogs te lezen en/of je in te schrijven voor onze (gratis) events:

OUR BLOGS

OUR EVENTS

Geen evenementen gevonden!

BEKIJK AL ONZE EVENTS >

SKILLS FOR TODAY AND TOMORROW

Welke soft skills winnen aan belang?

Op basis van ons onderzoek en ervaring hebben wij 4 categorieën van (soft) skills
geïdentificeerd die cruciaal zijn om performant te blijven in de toekomst.

Liever op maat?
Geef ons een seintje! We luisteren graag
naar jouw leervraag.

BUILDING THE SKILLS

Welke formats zijn er om deze skills aan te leren?

Leren doen we allemaal in verschillende vormen en op verschillende manieren. Om de skills te implementeren die voor jouw organisatie belangrijk zijn, is het cruciaal dat de gebruikte leerinstrumenten de nodige impact hebben en afgestemd zijn op jouw organisatiecultuur. Op basis van onze expertise en ervaring onderscheiden wij de volgende:

Onze events

The Tipping Point houdt de vinger aan de pols en onderzoekt voor u welke skills essentieel worden in de toekomst & hoe u die kunt implementeren in uw organisatie. Wij delen graag deze kennis met u via verschillende events.

Geen evenementen gevonden!
Let’s talk

Vragen over ons aanbod?

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.