Adecco

Adecco

Het is keer op keer fantastisch om met het team van The Tipping Point te mogen samenwerken.

De workshops komen tot stand na een grondige bespreking van achtergrond, bedrijfscultuur en gewenst resultaat. En bijsturing vormt op geen enkel moment een probleem. De resultaten liegen er niet om; de workshops werden zo gesmaakt dat we wel genoodzaakt waren een vervolgtraject op poten te zetten.

Daarenboven hebben ze niet alleen de juiste ingesteldheid en kennis maar beschikken ze ook over de nodige connecties om hun workshops in beide landstalen aan te bieden. Een absolute noodzaak in onze organisatie.

Ik kijk alvast uit naar de verdere samenwerking.

Katelijn is neurowetenschapper en verliefd op het kneedbare brein. Dat wij een leven lang kunnen blijven leren, veranderen en ons ontwikkelen hebben wij alleen te danken aan de vormbaarheid van onze grijze massa. Stel je eens voor hoe oninteressant een leven zou zijn met een gestold en onveranderlijk brein! Als managing partner van The Tipping Point haalt Katelijn de breinkennis uit de donkere kelders van de wetenschap en vertaalt haar naar individuen en bedrijven. Die zullen alleen kunnen meesurfen op veranderingsgolven van onze moderne economie als zij optimaal gebruik weten te maken van het leervermogen van het menselijke brein. Katelijn vertelt u graag hoe u dat moet doen.