Argenta bank- en verzekeringsgroep nv

Argenta bank- en verzekeringsgroep nv

De trainingen van The Tipping Point worden door onze medewerkers omschreven als volgt: 

“Een opleiding die ik meteen kan toepassen in mijn functie.” 

“Een van de meest bekwame en enthousiaste trainers die ik al gezien heb.” 

“De ideale mix tussen theorie en praktijk.”

“Enorm leerzaam.”

“Je krijgt veel inzicht in jezelf.” 

Bovendien is het ook heel aangenaam om als Learning & Development departement met The Tipping Point samen te werken. Om een goed zicht te krijgen op de noden van de organisatie stellen ze gerichte vragen, bovendien denken ze ook actief mee met de organisatie en geven ze gepast advies. De trainingen sluiten op deze manier niet enkel aan bij de noden, maar ook bij de cultuur van Argenta.  

We zien hen dan ook als een zeer bekwame en waardevolle partner in de ondersteuning van de Gezonde Groei van onze talenten en onze organisatie.

Katelijn is neurowetenschapper en verliefd op het kneedbare brein. Dat wij een leven lang kunnen blijven leren, veranderen en ons ontwikkelen hebben wij alleen te danken aan de vormbaarheid van onze grijze massa. Stel je eens voor hoe oninteressant een leven zou zijn met een gestold en onveranderlijk brein! Als managing partner van The Tipping Point haalt Katelijn de breinkennis uit de donkere kelders van de wetenschap en vertaalt haar naar individuen en bedrijven. Die zullen alleen kunnen meesurfen op veranderingsgolven van onze moderne economie als zij optimaal gebruik weten te maken van het leervermogen van het menselijke brein. Katelijn vertelt u graag hoe u dat moet doen.