Emma Defever

Emma Defever

Learning Architect

Nadat Emma haar studie als handelsingenieur had afgerond, dook ze meteen in de dynamische wereld van project- en verandermanagement. Ze vond het geweldig om organisaties te helpen bij het doorvoeren van veranderingen, ongeacht de grootte of de specifieke sector van de organisatie.

Tijdens deze uitdagende projecten werd voor Emma steeds duidelijker hoe cruciaal open, heldere communicatie en een cultuur gericht op leren en ontwikkeling zijn om mensen betrokken en gemotiveerd te houden. Ze richtte zich steeds meer op het stimuleren van de ontwikkeling van individuele medewerkers. Ze gelooft er sterk in dat we allemaal veel meer in onze mars hebben dan dat we vaak durven, kunnen of mogen tonen.

Met haar altijd optimistische kijk op het leven, haar creatieve en vernieuwende aanpak en haar kritische blik, vervult Emma de rol van ‘Learning Architect’. Ze graaft diep in de behoeften van organisaties, ontdekt kansen om het leerproces te verbeteren en haalt zo het verborgen potentieel van zowel individuen als teams naar boven.