Live Webinar | ‘Veerkrachtig omgaan met veranderingen’

Live Webinar | ‘Veerkrachtig omgaan met veranderingen’

Verhoog je eigen veerkracht!

De stroom aan veranderingen die we vandaag over ons heen krijgen – zowel privé als professioneel – is nooit gezien. Onze veerkracht wordt serieus op de proef gesteld en de kans is reëel dat die ‘golven’ van veranderingen nog gaan toenemen. Maar wat is veerkracht juist en hoe kan je die verhogen?

Letterlijk verwijst veerkracht naar het vermogen om recht te veren na een klap of trauma. Dat concept uit de psychologie is in de mode geraakt in de bedrijfswereld, maar dekt de lading niet helemaal.

“Je moet niet alleen het vermogen hebben om weer overeind te komen na een (tegen)slag,
maar ook om je preventief te weren tegen je aangeboren neiging om verandering als iets bedreigends te zien.”

Dat is gelukkig wel te trainen want veerkracht bestaat uit verschillende componenten waar wij een invloed op hebben. In deze online inspiratiesessie zoomen we in op wat een veerkrachtig brein nu juist is om zo de juiste strategieën te selecteren om jouw veerkracht te versterken. Gewapend met deze technieken, zet je de uitdagingen die veranderingen met zich kunnen meebrengen makkelijker om in kansen en oplossingen.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips & tricks waarmee je onmiddellijk jouw veerkracht kan verhogen.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

 

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Veerkracht”?

 

Bekijk het aanbod

Datum

19 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties