Live workshop | Focusmanagement

Live workshop | Focusmanagement

Bewust en productief werken en plannen op het ritme van jouw brein.

Heb jij nood om nog eens écht ongestoord en gefocust te werken? Je bent niet alleen. Nooit was er meer afleiding dan nu. We krijgen vandaag 5 keer meer prikkels te verwerken dan enkele decennia geleden.

Dynamisch, uitdagend en spannend, dat wel. Maar ook complexer. Hoe vaak gooit één telefoontje of agendawijziging jouw planning helemaal overhoop?

In zo’n omgeving is er één vaardigheid die elke dag belangrijker wordt: focussen! Als jij jezelf kan afsluiten voor prikkels en snel kan opladen en schakelen tussen projecten ben je productiever en spaar je energie.

“Als je jezelf afsluit voor prikkels, snel schakelt tussen projecten en je brein écht kan opladen, ben je niet alleen productiever, je spaart ook kostbare mentale energie.”

Tijdens deze live workshop zoomen we dieper in op onze leertrajecten rond dit thema, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get. Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten) maar zeker ook aan praktische tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

In de interactieve training Focus bewaren in een rumoerige wereld staan jouw concentratie en focuslekken centraal. Zo kan je wetenschappelijke kennis en nieuwe skills meteen toepassen in jouw werkomgeving.

Na deze training weet je dat er verschillende soorten focus zijn en dat die nauw met elkaar verbonden zijn. Je leert wanneer je je op één taak moet richten, wanneer je kan combineren en wat dat precies doet met je brein.

Je herkent focuslekken, kunt ze controleren, weet hoe je aandacht geeft aan de juiste zaken en richt je werk in op het ritme van jouw brein.

Je leert in groep, werkt aan een persoonlijk actieplan en krijgt van ons een nuttige visual en/of e-book die je ook na de training kan gebruiken.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen van dezelfde organisatie deze demo willen volgen, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de live workshop is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Bekijk het programma

Trainers

Meer info

 

Wil je weten wat we nog doen rond de skill ‘Focusmanagement’?

Ontdek het hier >
Tags:

Datum

12 dec 2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Meer Info

Registreren

Locatie

Via Via Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50, Mechelen
Registreren
X
QR code

Discover our events

0 Reacties