Discoversessie | ‘Op naar een cultuur van continue feedback’

Discoversessie | ‘Op naar een cultuur van continue feedback’

Wat kan je verwachten?

Een cultuur van constructieve feedback installeren, is iets dat hoog op het prioriteitenlijstje staat van vele organisaties. Zeker in tijden waar voornamelijk virtueel gewerkt wordt, is het essentieel om alle communicatielijnen open te houden. In co-creatie met enkele klanten heeft The Tipping Point een hele reeks leer- en veranderinitiatieven gelanceerd die samen met hun H.R. voor de nodige boost en effecten heeft gezorgd. Van online trainingen rond psychologische veiligheid en feedback vragen tot train-the-trainers, verdiepingsessies, learning labs & toolboxen voor de interne trainers. Een heel arsenaal aan (digitale tools) die ongetwijfeld voor de nodige inspiratie kunnen zorgen. Tijdens deze Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leer- en verandertraject tot stand kan komen, wat de verschillende stappen zijn en welke resultaten daaruit komen.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Naast discoversessies rond andere topics, organiseren we op verschillende momenten interactieve Live Webinars rond veerkracht, feedback, samenwerken en/of leren. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Feedback”?

 

Bekijk het aanbod

Datum

15 feb 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

Registreren

Labels

Feedback

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties