BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Online Trainen’ VOLZET

BREAKFAST & DISCOVER | Our Virtual Learning Solutions ‘Online Trainen’ VOLZET

“Kunnen jullie mij horen?”, “Ik zie de slides niet’”, “Ik denk dat je nog op mute staat”. Het zijn waarschijnlijk de meest gebruikte zinnen tijdens online trainingen. Allemaal goed en wel bij de eerste omschakeling (naar digitale alternatieven), maar als we echt willen dat onze toehoorders niet in ‘Netflix-modus’ gaan, komt er heel wat kijken bij het geven van (live) online trainingen. 

Het geven van een online training is toch net iets anders dan voor een groep staan. Je publiek is sneller afgeleid en jij spreekt tegen een camera in plaats van tegen een fysieke groep. En toch kan je, mits een aantal aanpassingen, jouw offline presentatievaardigheden ook online inzetten. Benieuwd?

Vanuit onze jarenlange ervaring rond het thema hebben wij in co-creatie met een aantal klanten enkele Virtual Learning Solutions rond ‘online trainen’ ontwikkeld. Dat zijn korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides.

Wel digitale leertrajecten rond een geanimeerde live virtual training waar onze trainers (alleen of met 2) een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic ‘emotionele intelligentie’.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op hoe zo’n leertrajecten eruit ziet, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get.

Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten), als ook aan een aantal tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics. Ontdek hier welke er nog gepland staan. ** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be*** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals 

 

Bekijk het programma Ontdek ons aanbod

Trainers

Datum

08 jan 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:30

Meer Info

VOLZET

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
VOLZET
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties