Discoversessie | ‘Learning & development today & tomorrow’

Discoversessie | ‘Learning & development today & tomorrow’

Sinds Corona ons in de greep heeft genomen, is er veel veranderd in Learning & Development. Zowel de manier waarop we leren, als de te ontwikkelen skills worden in vraag gesteld. Samen met onze klanten hebben we verschillende opties verkend van wat wel en niet mogelijk is. Die best practices (en de zaken waar we tegenaan gelopen zijn) delen we graag met jullie in deze interactieve ‘Discoversessie’.

Kom te weten welke nieuwe ‘building blocks’ we ontwikkeld hebben en hoe we die inzetten. Van online trainingen, inspiratiesessies tot verschillende Do-it-Yourself modules zoals het werken met toolboxen en learning labs.

Anderzijds hebben we met een heel aantal klanten specifieke cases uitgewerkt die we tijdens deze interactieve sessie uit de doeken doen. Van korte tot grote (blended) trajecten rond veerkracht, feedback, samenwerken en leren. Verwacht je aan een bron van inspiratie, zowel op het vlak van content als methodologie.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen geven we deze Discoversessie nog op verschillende andere data, we hebben ook nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars. zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

ONTDEK ONS AANBOD

Onze content expert

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content expert. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Datum

21 jun 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 13:00

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties