Live Webinar | Online presentaties ’that stick’

Live Webinar | Online presentaties ’that stick’

Houd de aandacht ook online vast!

“Kunnen jullie mij horen?”, “Ik zie de slides niet’”, “Ik denk dat je nog op mute staat”. Het zijn waarschijnlijk de meest gebruikte zinnen tijdens online meetings. Allemaal goed en wel bij de eerste omschakeling, maar als we echt willen dat onze toehoorders niet in ‘Netflix-modus’ gaan, komt er heel wat kijken bij het geven van een online training of presentatie.

“Online haken mensen nog sneller af, waardoor we onze technieken moeten
aanscherpen bij het overbrengen van onze boodschap.”

Het geven van een online presentatie of training is toch net iets anders dan voor een groep staan. Je publiek is sneller afgeleid en jij spreekt tegen een camera in plaats van tegen een fysieke groep. En toch kan je, mits een aantal aanpassingen, jouw offline presentatievaardigheden ook online inzetten.

Tijdens deze online inspiratiesessie bekijken we hoe we door eenvoudige principes te hanteren, mensen kunnen helpen om nieuwe ervaringen en kennis op de meest efficiënte en duurzame manier te verwerken en toe te passen op de werkvloer. Deze principes noemen wij de breinprincipes, die elk concrete actiepunten en vuistregels omvatten om ervoor te zorgen dat jouw boodschap blijft plakken.

Verwacht je aan een interactieve sessie boordevol bruikbare tips & tricks waarmee je onmiddellijk jouw trainingen en presentaties naar een hoger niveau brengt.

Bekijk het programma

Voor wie?

Deze gratis sessie is voorbehouden voor zowel (interne) H.R. en Learning & Development professionals, als voor mensen die een specifieke code hebben ontvangen om zich in te schrijven.

Behoor je niet tot deze doelgroep (bv. Leidinggevenden of freelance-trainers), maar ben je wel geïnteresseerd, geef dan een seintje op info@thetippingpoint.be. Als er nog plaats over is, schuiven je met plezier erbij.

Meer van dat?

Niet alleen hebben we nog een heel aantal andere topics die we uit de doeken doen in Live Webinars, we hebben ook een aantal discoversessies waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Onze content experts

Voor dit event bent u in de veilige handen van deze doorwinterde content experts. Zij nemen jou mee in een interactieve learning journey in het thema:

Wil je weten wat we allemaal doen rond het thema “Leren & presenteren”?

 

Bekijk het aanbod

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Datum

31 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
Categorie
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties