Lunch & discover | ‘Leren & ontwikkelen in het post-corona tijdperk’

Lunch & discover | ‘Leren & ontwikkelen in het post-corona tijdperk’

Ruim een jaar nadat Corona ons in de greep heeft genomen, is er veel veranderd in Learning & Development. Zowel de manier waarop we leren, als de te ontwikkelen skills worden in vraag gesteld. Samen met onze klanten hebben we verschillende mogelijkheden verkend van wat wel en niet mogelijk is. Die best practices (en de zaken waar we tegenaan gelopen zijn) delen we graag met jullie in deze ‘discoversessie’.

Enerzijds hebben we sinds maart 9 topics omgedoopt tot Virtual Learning Journeys. Dat zijn korte, krachtige learning tracks die voor groepen tot 100 deelnemers kunnen gegeven worden. Geen verplaatsing nodig, geen software downloads of administratieve rompslomp én geen saaie aframmeling van slides. Wel een digitaal leertraject rond een geanimeerde live virtual training waar onze trainers (alleen of met 2) een groep tot 100 deelnemers meenemen in een deep dive rond het topic.

Anderzijds hebben we met een heel aantal klanten specifieke cases uitgewerkt die we tijdens deze interactieve sessie uit de doeken doen. Van toolboxen, learning labs tot grote (blended) trajecten rond ‘reboarding’ en het installeren van een feedbackcultuur. Verwacht je aan een bron van inspiratie, zowel op het vlak van content als methodologie.

Uiteraard is er ook ruimte voorzien voor een Q&A én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

* indien u eerder geïnteresseerd bent in een Virtual Learning Journey rond één bepaald thema, bekijk dan zeker onze ‘Breakfast & discover-sessies’ waar we ingaan op één specifieke topic. Ontdek hier welke er nog gepland staan.** het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be
*** deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals

Bekijk het programma ONTDEK ONS AANBOD

Trainer

Datum

26 aug 2021
Verlopen!

Tijd

12:00 - 13:00

Meer Info

Registreren

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

Registreren
QR code

Discover our events

Geen evenementen gevonden!

0 Reacties