Breakfast & discover | ‘Bouwen aan veerkracht in jouw organisatie’

Breakfast & discover | ‘Bouwen aan veerkracht in jouw organisatie’

Wat kan je verwachten?

Het concept ‘resilience’ komt in alle lijstjes van critical business skills naar boven. En terecht! De uitdagingen op de arbeidsmarkt en daarbuiten schreeuwen om weerbaarheid en wendbaarheid. En net omdat het zo een hot topic is, ontstaan er ook vaker misverstanden rond wat veerkracht nu juist is en hoe je dit binnen jouw organisatie op de kaart zet.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie stellen we de veerkracht paradox van weerbaarheid en wendbaarheid aan de kaak. Voordat we nog maar kunnen nadenken waar we best de klemtonen leggen in onze organisatie, is het goed om eerst te onderzoeken wat veerkracht betekent in jouw organisatie. Aan de hand van een resilience heatmap breng jij in kaart op welke vlakken jouw organisatie al sterk bezig is en waar je verbetering ziet. Aanvullend brengen we enkele concrete cases over hoe wij organisaties ondersteund hebben bij het bouwen aan hun veerkracht op de verschillende niveaus; gaande van individuele veerkracht, veerkrachtig leiderschap en veerkrachtige teams.

Ons vertrekpunt hierbij is steeds dat veerkracht een gedeelde verantwoordelijkheid is waarbij de verschillende niveau’s mekaar versterken.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals die willen bouwen aan veerkracht binnen hun organisatie.

Het maximum aantal deelnemers per organisatie is 2 personen. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Bekijk het programma

Trainers

Ons aanbod in het thema “Veerkracht”

Datum

18 okt 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:30

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be

Andere Organisatoren

REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties